if you have...

if you have no voice, SCREAM; if you have no legs, RUN; if you have no hope, INVENT or LEARN THE JOY;
"Atâta vreme cât nu devenim un deşert sufletesc, suntem mântuiţi" (România profundă)

sâmbătă, 28 mai 2011

Împotriva cipurilor ! Miting de protest 30 mai 2011 la Bucuresti

Iată ce stire am găsit:
"Curtea de Apel Bucureşti, Splaiul Independenţei, ora 9-12

“Cu banii folosiţi pentru cardul de sănătate modernizaţi spitalele!”

Protestăm pentru că se închid spitalele, în timp ce mor oameni. Pentru că se găsesc justificări aberante pentru închiderea spitalelor, în timp ce bani multi, cum ar fi pentru Proiectul cardului naţional de sănătate se cheltuiesc în aşa zisul interes al asiguraţilor. Pentru că nu sunt suficiente pături pentru bolnavii din spitale (doar în statistici şi rapoarte oficiale), nu sunt bani pentru medicamente şi pentru condiţii normale de tratament, şi se oferă soluţia privatizării serviciilor de sănătate, pentru ca nişte băieţi deştepţi să pună mâna pe spitale, ieftin şi sigur. Pentru că medicii şi personalul medical sunt umiliţi, manipulaţi ca să nu ridice capul sus, liderii sindicali sunt vânduţi, şi este o tăcere sumbră, în timp ce oficialii sănătăţii mint cu neruşinare. Pentru ca nimănui nu-i pasă...

Dacă eşti medic, asistent medical, pacient, cetăţean, viitor bolnav, asigurat, pensionar, şi dacă te interesează sănătatea ta şi ce se face cu banii şi contribuţia ta, vino la miting!

REVOLTĂ PERSONALĂ: Mi-a atras atenţia comentariul unui cititor care spunea ca a pus un link cu acestă ştire despre protest pe Facebook si, in scurt timp, a fost cenzurat cu explicaţia ca ştirea este clasificata ca fiind potenţial abuziva si a fost raportata ca spam. Mă intreb de ce un miting poate fi considerat abuziv?
Iată mesajul: “The link you are trying to visit has been classified as potentially abusive by Facebook partners.Website reported for spam, malware, phishing or other abuse”

Sursa: http://ro.altermedia.info/general/impotriva-cipurilor-miting-de-protest-30-mai-2011_22670.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu